Luchthavenweg 99, 5657 EA Eindhoven       

Rubicon Belastingadviseurs

Als ondernemer maar ook als vermogend particulier streeft u naar optimale financiële resultaten. Onze belastingadviseurs ondersteunen u daarbij. Natuurlijk volgen zij daarvoor de fiscale ontwikkelingen op de voet. Maar zij verdiepen zich ook grondig in uw onderneming of persoonlijke situatie. Daardoor weten zij wat er bij u speelt en voor welke vragen u staat. Zij denken vooraf al met u mee en leveren maatwerk. Dat is meer dan het behalen van een maximaal financieel rendement. Onze adviseurs houden ook rekening met voor u belangrijke zaken zoals familiebanden en emoties.

Kwaliteit en professionaliteit

De belastingadviseurs van Rubicon werken voor organisaties, (internationale) bedrijven en vermogende particulieren. Hun dienstverlening bestaat uit ondersteuning op diverse fiscaliteitsgebieden. Zij denken en handelen met u mee. Van advies bij de start van een bedrijf tot begeleiding bij uitbreidingsplannen, fusies, partnerships of een bedrijfsoverdracht. Alle belastingadviseurs volgen regelmatig cursussen. Zo verankeren zij de kwaliteit van de dienstverlening en blijft die op hoog niveau. Uiteraard verzorgen zij uw aangiftes en controleren zij uw belastingaanslagen. Daarnaast begeleiden zij boekonderzoeken van de Belastingdienst.

Onze fiscale dienstverlening

  • Verzorgen van de aangifte voor de vennootschapsbelasting en adviseren over zaken die daarbij van toepassing kunnen zijn. Onder andere advies over Vrijgestelde Beleggingsinstelling (VBI), financieringsstructuren, deelnemingsvrijstelling en fiscale eenheid.
  • Het beoordelen van de fiscale gevolgen van internationaal zakendoen van ondernemingen.
  • Het adviseren over alle onderwerpen rond de inkomstenbelasting die op u van toepassing zijn en het doen van de aangifte inkomstenbelasting. Wij zijn tevens gespecialiseerd in de internationale aspecten van de inkomstenbelasting. Bijvoorbeeld grensoverschrijdend werken, emigreren, immigreren en het aanhouden van vermogen in het buitenland.
  • Advies over vraagstukken rond loonbelasting en over de keuzes die u kunt maken bij de organisatie van arbeid en beloning binnen uw onderneming.
  • Advies en ondersteuning bij alle vraagstukken rond omzetbelasting. Zowel bij nationaal als internationaal zakendoen.
  • Advies rond overdrachtsbelasting en ondersteuning bij het structureren van de overdracht van aandelen in een onroerend goed vennootschap.
  • Internationale tax-planning voor ondernemers en particulieren die te maken krijgen met buitenlandse belastingen. Wij adviseren u over de Nederlandse gevolgen van uw situatie voor de inkomsten-, loon-, omzet- vennootschaps- en erf- en schenkbelasting. Wij onderhouden in diverse landen contacten met accounts- en belastingadvieskantoren. Daardoor kunnen wij snel advies voor u inwinnen of u in contact brengen met een plaatselijke adviseur.
  • Financiële planning voor vermogende particulieren en directeur-grootaandeelhouders met als doel hun vermogen optimaal te beschermen.

Fiscale cijfers

2023

Algemene voorwaarden Belastingadvies

Meer informatie nodig?

Neem contact op met onze belastingadviseurs.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details